Pričetek atletske vadbe v ponedeljek, 5.9.2022, ob 17h na stadionu v Domžalah

Objavljeno dne:

Pričetek atletske vadbe v ponedeljek, 5.9.2022, ob 17h na stadionu v Domžalah

Starši, otroci, atleti.

Počitnice se iztekajo in mnogi med vami že čakate, da se vrnete v šole in ponovno srečate svoje prijatelje. Da se z njimi družite tudi v popoldanskem času in spoznate nove prijatelje, vas v Atletskem klubu Domžale vabimo, da se nam pridružite pri atletski vadbi na stadionu v Domžalah.

Tam bomo skupaj tekli, skakali, metali in tako spoznavali prvine atletike in zdravega gibanja.

V novem šolskem letu z atletsko vadbo vseh skupin in vpisom novih članov pričenjamo v ponedeljek 5. septembra 2022 ob 17. uri na stadionu v Domžalah.

Atletika velja za kraljico športov in je kot takšna prava osnova za uspešen športni razvoj otroka. Ne glede na to, ali gre za prve atletske korake ali nadaljnje spoznavanje atletskih disciplin, je atletika prava izbira za športno rast. Skozi atletiko se vadeči namreč nauči osnove gibanja, ki mu koristijo na njegovi športni in življenjski poti ter lahko atletika tako brez težav postane otrokova dolgoletna spremljevalka, saj mu ponudi vse, zaradi česar se poda v šport.

Atletski klub Domžale ima več kot 40-letno tradicijo. Številne uspehe, v zadnjih letih predvsem v pionirskih in mladinskih kategorijah, ki so potrdilo, da delamo dobro in pravilno. Imamo strokovno usposobljene trenerje, ki znajo prisluhniti vsakemu atletu posebej in tudi spremljajo njegov razvoj. Atletika je individualni šport in kot takšnega tudi jemljemo. Kljub temu smo izjemno veseli, ko mladi atleti v vadbenih skupinah dihajo skupaj in jim je druženje na vadbi in tkanje prijateljskih vezi poleg želje po osebnem napredku tudi glavno vodilo obiska atletske vadbe v našem klubu.

Menimo namreč, da so tako stkane prijateljske vezi pomembni gradniki razvoja naših otrok.

Vadba v skupinah Atletske urice (otroci od 6 do 9 let) in Atletska šola (10 do 15 let) poteka od ponedeljka do četrtka, od 17.00 do 18.30, na stadionu v Domžalah.

Sami si lahko izberete kolikokrat na teden (1x oz. 2x). Če izberete dvakrat tedensko, sta na voljo termina ponedeljek-sreda ali torek-četrtek.

Cena za obisk treninga 1x tedensko je 21€/mesec, 2x tedensko 30€/ mesec.

Enkrat v koledarskem letu se plača članarina v višini 20€.

Več si lahko preberete na spletni strani Atletske urice in Atletska šola.

Prijavnico izpolnite na spletni strani KAKO POSTATI ČLAN, lahko pa jo dobite na stadionu.

Otroci naj pridejo na trening v športni opremi in obuti v superge.

S seboj naj prinesejo vodo za žejo (hrana ni dovoljena, ravno tako sladke pijače) in veliko dobre volje. ????

Trenerji in trenerka AK Domžale

 

Nazaj

Sponzorji