Novice/Arhiv

Objavljeno dne:

Na žalost moramo tudi v Atletskem klubu Domžale zaradi preprečitev širjenja agresivnejših različic virusa SARS-CoV-2 v času od srede, 1.4.2021 do najmanj nedelje, 11.4.2021, ponovno prekiniti vse atletske treninge

Objavljeno dne:

V soboto, 13.3.'21, je na metališču in stadionu v Domžalah potekalo že tradicionalno Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za starejši mladinski kategoriji, na katerem je uspešno nastopilo 5 domžalskih atletov in tri atletinje in osvojilo skupaj osvojili 5 kolanj.

Objavljeno dne:

V prihajajočih božičnih praznikih vam v AK Domžale želimo, da jih preživite čim lepše v varnem okolju vaših najbližjih.

V novem letu 2021, ki prinaša upanje in veselje, vam želimo, da vas sreča in zdravje spremljata na vsakem koraku in da vam bo to prineslo obilo osebnega zadovoljstva.

Objavljeno dne:

Od ponedeljka, 19.10.2020, atletska vadba najmlajših atletov v skupini Atletske urice zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja okužbe prekinjena.

Objavljeno dne:

V športnem parku Domžale smo 4.10.'20 organizirali miting v metu diska in metu kladiva, kjer so nastopili po 4 atleti in atletinje AK Domžale.

Atleti in atletinje pa so nastopili še na prvenstvu Slovenije v mnogoboju in na polmaratonu.  

Objavljeno dne:

V Domžalah v nedeljo, 4.10.2020, miting v metu kladiva in metu diska

V nedeljo, 4.10.2020, bomo v športnem parku v Domžalah organizirali miting v metu diska in metu kladiva.

Na zadnjem mitingu v Domžalah v juniju 2020 sta bila dosežena dva nova državna rekorda.

BILTEN TEKMOVANJA

Objavljeno dne:

Starši, otroci, atleti,

počitnic je konec in znova je čas, da zasedete šolske klopi. Da pa nato pretegnete noge in zbistrite možgane, je atletski stadion v Domžalah pravi kraj. Lahko tečete, skačete, mečete, tekmujete sami s seboj in se imate v prvi vrsti 'super fino'.

Objavljeno dne:

Atletski klub Domžale zaradi naraščanja števila primerov okužb s korona virusom z današnjim dnem prekinja vse vadbene aktivnosti pod svojim okriljem. Ukrep velja do preklica.

Sponzorji