Novice/Arhiv

Objavljeno dne:

Potem, ko so mu stari rekord, dosežen na hrvaškem državnem prvenstvu v Splitu razveljavili (metal je namreč sam, vendar v skladu s predpisi), je Jan svojemu staremu osebnemu rekordu dodal še 2 cm.

Objavljeno dne:

V soboto, 26.3.'22 smo na stadionu v Domžalah in pomožnem metališču ponovno izvedli tekmovanje Zimskega prvenstva Slovenije v metih za starejši mladinski in pionirski kategoriji. K dobrim uspehom atletov iz 17 slovenskih in enega zagrebškega kluba je zagotovo prispevalo tudi toplo spomladansko vreme.

Objavljeno dne:

Vadeči v Atletskem klubu Domžale lahko klubsko vadnino poravnate z boni za z odpravo posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi, BONI 21.

Objavljeno dne:

Na stadionu v Domžalah smo v četrtek, 28.10.2021, uspešno izvedli Zaključni miting 2021.  

Objavljeno dne:

Na atletskem stadionu v Domžalah bomo v AK Domžale priredili Zaključni miting 2021.  

Objavljeno dne:

Jan Emberšič je v kategoriji starejših mladincev v sredo, 23.6.2021, na mitingu v Celju 6 kg kladivo zalučal 71,24 m daleč in s tem izboljšal 10 let star državni rekord Nejca Pleška, ki je znašal 70,99 m.

Objavljeno dne:

Vabilo na občni zbor Atletskega kluba Domžale, ki bo v četrtek, 17.6.2021, ob 18.uri v sejni sobi Doma športnih organizacij v Domžalah.

Objavljeno dne:

Na žalost moramo tudi v Atletskem klubu Domžale zaradi preprečitev širjenja agresivnejših različic virusa SARS-CoV-2 v času od srede, 1.4.2021 do najmanj nedelje, 11.4.2021, ponovno prekiniti vse atletske treninge

Objavljeno dne:

V soboto, 13.3.'21, je na metališču in stadionu v Domžalah potekalo že tradicionalno Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za starejši mladinski kategoriji, na katerem je uspešno nastopilo 5 domžalskih atletov in tri atletinje in osvojilo skupaj osvojili 5 kolanj.

Objavljeno dne:

V prihajajočih božičnih praznikih vam v AK Domžale želimo, da jih preživite čim lepše v varnem okolju vaših najbližjih.

V novem letu 2021, ki prinaša upanje in veselje, vam želimo, da vas sreča in zdravje spremljata na vsakem koraku in da vam bo to prineslo obilo osebnega zadovoljstva.

Objavljeno dne:

Od ponedeljka, 19.10.2020, atletska vadba najmlajših atletov v skupini Atletske urice zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja okužbe prekinjena.

Objavljeno dne:

V športnem parku Domžale smo 4.10.'20 organizirali miting v metu diska in metu kladiva, kjer so nastopili po 4 atleti in atletinje AK Domžale.

Atleti in atletinje pa so nastopili še na prvenstvu Slovenije v mnogoboju in na polmaratonu.  

Objavljeno dne:

V Domžalah v nedeljo, 4.10.2020, miting v metu kladiva in metu diska

V nedeljo, 4.10.2020, bomo v športnem parku v Domžalah organizirali miting v metu diska in metu kladiva.

Na zadnjem mitingu v Domžalah v juniju 2020 sta bila dosežena dva nova državna rekorda.

BILTEN TEKMOVANJA

Sponzorji