Novice/Arhiv

Objavljeno dne:

V Domžalah ponovno organiziramo tekmo Prvensva Slovenije v posamičnem in ekipnem mnogoboju za pionirke in pionirje U14.

Objavljeno dne:

Zasedene kapacitete Atletske šole

Spoštovani starši, dragi atleti in atletinje,

Zaradi velike zasedenosti kapacitet, do nadaljnjega v Atletsko šolo ne sprejemamo več novih članov.

Nadaljnje povečevanje članov vadbenih skupin bi vplivalo na kvaliteto izvedbe in zmanjšalo učinkovitost vadbe.

V kolikor ste zainteresirani, da se vadbi pridružite, pišite na katja.tekavc@ak-domzale.si, in vas bomo obvestili, če se bo kakšno mesto sprostilo.
Hvala za razumevanje.

AK Domžale

Objavljeno dne:

V novem šolskem letu z atletsko vadbo vseh skupin in vpisom novih članov pričenjamo v ponedeljek 5. septembra 2022 ob 17. uri na stadionu v Domžalah

Objavljeno dne:

Na metalskem mitingu v Domžalah Janu Emberšiču nov rekord v metu kladiva

V četrtek, 2.6.'22, je na pomožnem metališču Športnega parka v Domžalah potekal metalski miting kjer je Jan Emberšič z metom kladiva dolgim 76,79 m postavil nov državni rekord.

Objavljeno dne:

V soboto, 28.5.2022, je na mednarodnem mitingu v Slovenski Bistrici je Jan Emberšič kar dvakrat popravljal 24 let star rekord Primoža Kozmusa.

Objavljeno dne:

Potem, ko so mu stari rekord, dosežen na hrvaškem državnem prvenstvu v Splitu razveljavili (metal je namreč sam, vendar v skladu s predpisi), je Jan svojemu staremu osebnemu rekordu dodal še 2 cm.

Objavljeno dne:

V soboto, 26.3.'22 smo na stadionu v Domžalah in pomožnem metališču ponovno izvedli tekmovanje Zimskega prvenstva Slovenije v metih za starejši mladinski in pionirski kategoriji. K dobrim uspehom atletov iz 17 slovenskih in enega zagrebškega kluba je zagotovo prispevalo tudi toplo spomladansko vreme.

Objavljeno dne:

Vadeči v Atletskem klubu Domžale lahko klubsko vadnino poravnate z boni za z odpravo posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi, BONI 21.

Objavljeno dne:

Na stadionu v Domžalah smo v četrtek, 28.10.2021, uspešno izvedli Zaključni miting 2021.  

Objavljeno dne:

Na atletskem stadionu v Domžalah bomo v AK Domžale priredili Zaključni miting 2021.  

Objavljeno dne:

Jan Emberšič je v kategoriji starejših mladincev v sredo, 23.6.2021, na mitingu v Celju 6 kg kladivo zalučal 71,24 m daleč in s tem izboljšal 10 let star državni rekord Nejca Pleška, ki je znašal 70,99 m.

Objavljeno dne:

Vabilo na občni zbor Atletskega kluba Domžale, ki bo v četrtek, 17.6.2021, ob 18.uri v sejni sobi Doma športnih organizacij v Domžalah.

Objavljeno dne:

Na žalost moramo tudi v Atletskem klubu Domžale zaradi preprečitev širjenja agresivnejših različic virusa SARS-CoV-2 v času od srede, 1.4.2021 do najmanj nedelje, 11.4.2021, ponovno prekiniti vse atletske treninge

Objavljeno dne:

V soboto, 13.3.'21, je na metališču in stadionu v Domžalah potekalo že tradicionalno Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za starejši mladinski kategoriji, na katerem je uspešno nastopilo 5 domžalskih atletov in tri atletinje in osvojilo skupaj osvojili 5 kolanj.

Sponzorji