Kako postati član

Pristopna izjava

Podatki o atletu/atletinji

Podatki o staršu oz. skrbniku

S potrditvijo tega obrazca izjavljam, da želim postati član / članica Atletskega kluba Domžale.

Spoštoval/a bom določila statuta, pravilnikov in pravil tega kluba, ki so objavljeni na spletni strani kluba. Zavzemal/a se bom za uresničevanje programa in ciljev AK Domžale. Sprejete obveznosti do kluba se bodo vestno izpolnjevale.

Vse morebitne težave, nesporazume in spore bomo reševali skupaj s starši, trenerji in predstavniki kluba. Če je po osebnem mnenju težava nerazrešljiva, jo bomo skušali razrešiti s pomočjo klubskega mediatorja, šele nato se bodo uporabile druge pravne poti.

Soglašam z dejstvom, da treniram in tekmujem na lastno odgovornost, pri čemer se klub obvezuje, da bo treninge izvajal v skladu s pravili stroke in primarno skrbjo za varnost in zdravje vseh vadečih.

Klubu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Dovoljujem objavo osebnih podatkov, slik in videoposnetkov v medijih, če je to v skladu z zakonom in za potrebe AK Domžale.

 

Sponzorji